Beoordelingen

Wat zijn uw ervaringen met Club Mermaid Village? Geeft u hier uw beoordeling over uw verblijf aan Club Mermaid Village. In de tabel kunt u 1-5 sterren toekennen aan elk van de items en in de reacties kunt u in het algemeen vertellen wat u positief of negatief vond aan het hotel Club Mermaid Village. Uiteraard is het ook voor andere bezoekers leuk als u hier tips geeft voor een aanstaand verblijf aan het hotel.


VN:F [1.9.22_1171]
Faciliteiten
Kamers
Personeel
Ligging
Prijs/kwaliteit
Rating: 4.5/5 (6 votes cast)

8 thoughts to “Beoordelingen”

 1. Afgelopen maand hebben wij dit hotel voor het derde jaar achtereen bezocht. Het personeel is erg vriendelijk en maakt je het echt naar de zin. De kamers zijn erg mooi en netjes en ook met de faciliteiten zit het wel goed! Genoeg te doen voor jong en oud. Hoewel er genoeg keus is qua eten is dit misschien nog wel een puntje dat te verbeteren valt.

  Als we tips mee mogen geven: ga een dagje naar Antalya en boek een boottocht, erg leuk.

  Al met al een top vakantie gehad!

 2. Gezellig en knus hotel, geschikt voor eigenlijk elke doelgroep. In Club Mermaid Village voel je je echt te gast, in tegenstelling tot veel andere massa-hotels in Turkije. Er zijn ook wel wat verbeterpuntjes, maar over het algemeen is de prijs/kwaliteit verhouding gewoon erg goed. Zeker een aanrader!

 3. Genoten! Prachtig en verzorgd complex en het eten was ook goed. Kamers hadden alleen iets groter gemogen, maar daar is de prijs ook eigenlijk wel naar.

 4. Heerlijk,
  We hebben een heerlijk vakantie gehad in club mermaid. Dit is een hotel zoals je van een hotel verwacht, je bent hier geen nummer maar een Gast, vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staat ook als er onregelmatigheden zijn wordt het opgelost, heerlijk gevarieerd eten goede kamers die 6 keer per week worden schoon gemaakt, goede zwembaden met genoeg bedjes in de zon, animatie doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken met activiteiten rond het grote zwembad en met heerlijke muziek. Mensen die rust zoeken in hun vakantie vinden in dit hotel wat ze zoeken. Een dikke 10 is zeker op zijn plaats het management mag trots zijn op hun werk.

 5. Gezellig hotel waar je echt tot rust komt. We hebben er 2 weken gezeten met heel veel plezier.
  Mooie kamers mooi groen park lekker eten en voldoende personeel die alles in het werk stelt om de gast zich ook gast te laten voelen. Een pluspunt is het Nederlands sprekend managment en iemand die Nederlands spreekt bij de receptie ( zal in elke hotel zo moeten zijn) hoed af voornje Mitchel.
  wij zijn nu al aan het kijken of we dit jaar nog een keer terug kunnen.
  Hotel mermaid village een dikke duim omhoog voor jullie, bedank voor de geweldige vakantie.

 6. 5 jaar geleden hadden we dit hote voor het eerst bezocht en het beviel ons prima. Onlangs hadden we weer tegen een redelijk prijs dit hotel geboekt om er een weekje tussenuit te knijpen. Helaas is de sfeer i negatieve zin behoorlijk veranderd. Het personeel startende bij de receptie gaf ons het gevoel alsof we helemaal niet welkom waren. Gezien het feit dat we vertraging hadden, kwamen we s ‘ nachts aan in het hotel. Toen we vroegen of we iets te eten konden krijgen werden we naar het restaurant verwezen alwaar n koude soep en wat verharde brood ons te wachten stond. Vreselijke start. De kamers behoren elke dag schoon gemaakt te worden dat viel vies tegen. Iedere keer moesten we weer klagen dat de handdoeken niet waren verschoond of dat er geen wc papier was etc.
  Het eten is 7 dagen per week t zelfde. Aan het einde van de vakantie kan je geen patat meer aanzien. Animatie team smeert bingokaartjes aan met prijzen, zijnde; gratis fotoshoot (waarbij je maar een foto mag hebben en de rest zelf moet aftikken), een spa & hamam behandeling (ze schuimen je in en ook hier mag je de rest van de behandeling zelf gaan betalen). Ze beschikken over een fitnessruimte waar alle apparaten vernield zijn. Enig pluspuntje en dat is dan ook het enige. Je kunt na het uitchecken om 12 uur alsnog gebruik maken van alle faciliteiten, zwemmen eten en drinken. Mocht je t echt nodig vinden dan zijn ze bereid om n sandwich voor je terugreis aan je mee te geven.
  Overigens bevonden zich in het hotel veel Russische en Roemeense gasten die de sfeer bederfden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *