Omgeving Club Mermaid Village

De ligging

Club Mermaid Village is gelegen in Türkler. Dit is een kleine badplaats aan de zuidkust van Turkije, ook wel de Turkse Rivièra. De ideale bestemming wanneer u op zoek bent naar zon, zee en strand. Het plaatsje Türkler is langgerekt met een gedeeltelijk autovrij centrum waar één keer per week een grote markt plaatsvindt. Türkler is gelegen in een toeristische omgeving waar zich vele grote all-inclusive resorts bevinden. Aan Türkler grenst een andere (grote) badplaats, Avsallar, waar diverse leuke winkels zijn om te shoppen.

Op 16 kilometer afstand ligt het gezellige Alanya. Het centrum van Alanya is gemakkelijk te bereiken met de regelmatige dolmusverbinding. Andere grote plaatsen in de omgeving zijn Manavgat (40 km), Side (45 km) en Antalya (118 km).

Nabij het strand

Club Mermaid Village ligt op 600 meter van het strand. U kunt hier lopend of met een gezellig treintje naar toe. Het strand biedt alle noodzakelijke faciliteiten voor een lekker dagje naar het strand. Naast dit strand heeft Türkler nog een strand dat uitermate geschikt is voor watersporten.

Bezienswaardigheden

Wanneer u uw vakantie naar Club Mermaid Village boekt zal het u aan niets ontbreken. Op het resort vindt u alles om tijdens uw verblijf te genieten. De omgeving biedt u echter ook de mogelijkheid om meer van de Turkse cultuur en natuur te zien. Zo kunt u in Side bijvoorbeeld een amfitheater bezoeken en in Manavgat de beroemde watervallen. Een bezoekje aan het historische en gezellige centrum van Alanya is ook zeker de moeite waard. Rondom Türkler vindt u ook mooie ruïnesteden als Olympos en Kekova.

Op slechts 8 km afstand ligt Aqualand Alanya, één van de grootste waterparken van Turkije waar vertier is voor zowel jong als oud. Het waterpark heeft naast de vele waterglijbanen, jacuzzi’s en andere waterspellen ook een dolfinarium waar leuke dolfijnenshows worden gegeven. Ook kunt u hier met dolfijnen en zeeleeuwen zwemmen!

Op de kaart


Grotere kaart weergeven